lunes, 17 de junio de 2013

LA SACA (act 1)



LA SACA


A tots els adolescents els agrada passar-ho bé amb els amics i gaudir de diferents activitats tots junts. La diversió és vital a la vida d'un adolescent, tots ens hem de divertir una mica, i una de les millors maneres de passar-ho molt bé és reunir-se amb ells.

A Catalunya hi ha molts esplais, grups, on es poden fer les activitats que ens agraden més i conèixer molta gent.


Nosaltres hem buscat un esplai molt entretingut i agradable de Mataró per donar-lo ha conèixer a tots els adolescents que estiguin interessats.

Aquest esplai, és la saca, un grup de teatre de la Sala cabanyes( un teatre de Mataró), on fan diferents activitats relacionades amb el teatre i gaudeixen entre amics.

Els horaris de la saca són asequibles a tots els adolescents ja que no cau entre setmana sino els dissabtes al matí. Si el que t'agrada és el teatre aquesta entitat és per a tu! Aquest estiu les inscripcions estaran obertes per a tothom amb ganes d'actuar.

Hem fet un petit entrevista a dos alumnes de la saca que ens explicaran diferents opinions:



PER MÉS INFORMACIÓ:

El teatre fascina. No saps ben bé què és, però qualsevol que no visqui dins d’aquest món queda enlluernat quan traspassa el llindar de l’escenari.














Aquest esplai es realitza els dissabtes el matí de 10 del matí a 1 del matí o 2 del matí, depenen de l'edat que tinguis i el grup en que estiguis. Us invitem a provar-ho! Si sou fans del teatre aquest esplai és per vosaltres, no ho pensis més!

   








No hay comentarios:

Publicar un comentario